Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dimarts Sant Sadurní celebra Ple municipal

Aquest dimarts Sant Sadurní celebra Ple municipal

Amb motiu de la crisi sanitària, el ple es farà sense públic, per vídeo-conferència i amb la presència a la sala de plens de l’Alcalde i els portaveus dels grups municipals.

Amb motiu de l’activació per part del Govern de la Generalitat del Pla d’Actuació PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc i l’estat d’alarma declarat pel Reial Decret 463/2020, de 14 de març per a la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, el ple es realitzarà sense públic a la sala de plens pel sistema de vídeo-conferència i retransmetent-se telemàticament per vídeo streaming per les persones que vulguin seguir-lo. La sessió comptarà amb la presència a la sala de Plens de l’Alcalde-President i dels portaveus dels grups polítics municipals.
Podreu seguir la sessió en directe a Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM via online a www.radiosantsadurni.cat i per streaming a sessions.santsadurni.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: