Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda seran els pregoners de la festa major 2020

Per primer cop serà una parella qui ofereixi el pregó de la festa major de Vilafranca; un pregó que volen que sigui participatiu i ple de poesia.

Els administradors de la festa major de Vilafranca, acompanyats pel regidor de Cultura Ricard Rafecas, han ofert aquest dilluns al migdia una roda de premsa telemàtica per presentar les persones que s’encarregaran de pronunciar el pregó el proper 28 d’agost. Són els poetes Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, dues de les veus més personals i arriscades de la literatura catalana actual. Per primer cop serà una parella qui ofereixi el pregó de la festa major de Vilafranca. Els dos explicaven que van ser convocats per parlar d’un «festival de poesia» que tindria lloc a finals d’agost i que al final tot va resultar ser una enredada per demanar-los fer el pregó.

Els dos s’han mostrat molt il·lusionats, tot i la incertesa dels moments que estem vivint per la crisi sanitària.

A més a més tenen moltes ganes que el seu sigui un pregó participatiu i ple de poesia. Per això plantegen una mena de Jocs Florals, amb premis i tot, que facin arribar versos de gent ben diversa al seu pregó.

Igual que ho estan fent els administradors amb la seva feina dia a dia, els pregoners volen que la festa major 2020, es faci com es faci finalment, sigui la millor possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: