Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

600 clients d’Endesa s’han quedat sense llum aquest matí a causa d’una avaria

Aquest matí part del barri de Sant Julià s’ha quedat sense subministrament elèctric a causa d’una incidència en un transformador

Uns 600 clients d’Endesa del barri de Sant Julià s’han llevat aquest matí sense subministrament elèctric, i han vist com tenien dificultats per fer coses tant senzilles com que els arribi l’aigua als seus pisos, fer-se un cafè o en alguns casos aixecar les persianes.
Segons ha comunicat la companyia des de quarts de 9 del matí s’ha detectat una avaria en un centra transformador ubicat al carrer Francesc de Paula Bové, que ha provocat que els carrers propers es quedessin sense el subministrament. La previsió és que el subministrament quedi restablert a primera hora de la tarda segons apunta la mateixa companyia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: