Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ja son 10 les persones que han mort per Covid-19 a l’Hospital Comarcal

Ja son 10 les persones que han mort per Covid-19 a l’Hospital Comarcal

El nombre de persones ateses per possibles problemes respiratoris o relacionats amb el COVID 19 és de 73 a l’Alt Penedès i 163 al Garraf.

Segons la informació facilitada des del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf al migdia d’aquets diumenge, serien 10 les persones que han mort a causa del COVID 19 a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, i 10 també les que haurien mort als Camils des de l’inici de la crisi del coronavirus. Això vol dir una persona en cada un dels centres en aquestes darreres 24 hores, després que ahir dissabte no es registres cap víctima mortal en cap dels dos centres.
El nombre de persones ateses per problemes respiratoris o amb sospita de Covid-19 a l’Alt Penedès és avui de 73, una més que ahir dissabte; mentre que al Garraf tenen ingressades per aquestes patologies 163 persones, amb un increment considerable de 25 persones respecte dissabte.
Pel que fa a les altes de persones confirmades de COVID 19, a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès es manté la xifra de 7 que es donava ahir; mentre que a Sant Camil s’ha donat d’alta una persona en aquestes darreres hores i ja son 20.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: