Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Jordi també es veurà afectat pel Coronavirus

El gremi de llibreters està estudiant nova data per a celebrar una gran festa del llibre.

El sector del llibre ha decidit ajornar la diada de Sant Jordi per la pandèmia sanitària actual però per a compensar les possibles pèrdues econòmiques vol celebrar una gran festa abans de l’estiu. Així ho ha anunciat la Cambra del Llibre de Catalunya, on hi ha editors, distribuïdors i impressors. Des del gremi s’està estudiant una nova data alternativa al tradicional 23 d’abril. La idea seria plantejar-lo abans dels mesos d’estiu. Els llibreters alerten del risc de que moltes llibreries puguin desaparèixer a causa de la crisi provocada pel Coronavirus i demanen ajut a l’Estat. Caldrà esperar per a saber en quina data se celebra la festa que substituirà Sant Jordi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: