Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salut activa un mapa interactiu sobre les dades del coronavirus a Catalunya

Es pot consultar en detall el nombre d’infectats arreu el territori.

El departament de Salut ha publicat un mapa interactiu en què es pot veure al detall per zones i municipis l’evolució dels casos de coronavirus. També s’informa sobre els resultats de les anàlisis que s’han fet des de principi del mes de març, amb els positius i negatius. Ofereix l’anàlisi de les dades per sexes, edats i regió sanitària. La informació s’actualitza diàriament. En data d’avui, diumenge, L’Alt Penedès es troba a la franja baixa d’infectats per cada 100.000 habitants. En concret a l’area bàsica del Penedès Rural es registren 18 infectats, el que suposa un índex de 25,4 per cada 100.000 hab., mentre que a Vilafranca hi ha 11 casos positius, és a dir una taxa de 48,7.
Al Garraf hi ha índex més elevats, però també es troben dins una franja baixa en relació a altres indrets de Catalunya. A Vilanova 1 hi ha 40 casos detecats amb un índex de 110,7 per cada 100.000 hab. A Igualada continuen estan a índex molt elevats. A Igualada 2 es troben amb 451 caos infecatts i un índex de 451,2.
Aquesta informació, realitzada per l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya de la Generalitat i plasmada en un mapa interactiu, s’ha elaborat amb les dades de proves anomenades tècnicament PCR obtingudes.
Les dades es refereixen a les mostres fetes per les unitats bàsiques de salut de la conselleria.

Es pot consultar a: http://aquas.gencat.cat/.content/IntegradorServeis/mapa_covid/atlas.html

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: