Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Restaurant Casanova posa en marxa un servei de producció de bates per sanitaris de l’Hospital

En poques hores s’ha posat em funcionament la producció de bates rebutjables de polietilè.

Mitjançant la ONG Global Humanitaria, el suport econòmic d’algunes famílies i la participació de molts voluntaris i voluntàries el restaurant del xef, Andrés Torres, ha posat en marxa un operatiu d’emergència per atendre necessitats de l’hospital.
En poques hores s’ha posat em funcionament la producció de bates rebutjables de polietilè. En fabriquen al voltant de 1.000 a la setmana. La fan segons els criteris tècnics acordats amb l’hospital.
En aquests moments ja hi participen al voltant d’uns 40 voluntaris i continuen rebent trucades de persones que hi volen col.laborar.
La iniciativa es va gestar en poques hores i amb l’adquisició de les màquines de cosir adequades per fer aquest producte.
Un proveïdor els porta rotlles de plàstic a la Bleda i allà es fa el patronatge i la confecció de les bates.
La confecció d’aquest tipus d’equipament sanitari s’ha de fer amb totes les condicions d’higiene. Per això tothom que entra a la sala de treball es desparasita les sabates, porta guants i màscares i les màquines de cosir es desinfecten cada dia.
I no gaire lluny del restaurant Casanova, al terme municipal dels Monjos, també es fabriquen bates rebutjables per a sanitaris i per a tot el personal que ho necessiti.
L’empresa Silvalac del polígon Casanova dels Monjos fa bates de plàstic per els hospitals i ha fet un manual per els hospitals en un vídeo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: