Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

PTV i Ràdio Vilafranca emetrem recomanacions psicològiques, esportives o de sèries

El COVID-19 ens ha capgirat la vida a tots i hem hagut d’aprendre a viure confinats i sortint molt poc de casa.

A Ràdio Vilafranca i a Penedès TV també hem hagut d’adaptar la nostra programació al personal disponible i a les necessitats del moment. Així a partir d’avui us oferirem unes càpsules amb propostes i consells per fer-vos una mica més planer el confinament. Des de rutines d’exercicis físics per a mantenir-nos en bona forma que ens acostarà des del seu gimnàs el Roger Boada a recomanacions de sèries de televisió de la mà dels responsables del programa Posem-nos sèries, passant per actuacions de músics penedesencs. A més a més, Joan Beumala mantindrà breus converses amb psicòlegs i coachs per plantejar-los situacions i problemàtiques de convivència que sorgeixen en el dia a dia del confinament perquè ens donin consells per mirar de superar-les.
A Ràdio Vilafranca s’emetran pel matí i permetran recuperar veus d’algunes col·laboradores del magazín matinal com la psicòloga i ex degana del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, Montserrat Ferraro, o la coach Elena Trilla.
Per Penedès TV, aquestes càpsules s’emetran a dos quarts de 5 de la tarda i s’aniran repetint cada quatre hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: