Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV ha ofert aquesta setmana el debat jove organitzat per les associacions d’estudiants

Les associacions d’estudiants han organitzat per vuitè any el debat jove. El debat va tenir lloc aquest dimarts al migdia a l’Auditori de Vilafranca i va ser retransmès en directe per Penedès TV.

Ara es pot consultar en línia al web www.rtvvilafranca.cat.

El debat va ser presentat pels representants de les associacions d’estudiants com un espai de reflexió enfocat sobretot en dos grans àmbits: joventut i feminisme. El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a tots els assistents i agrair als estudiants l’organització de l’esdeveniment.

El youtuber Nil Solana va ser l’encarregat de moderar el debat, que va estar protagonitzat per David Bertrán, de Ciutadans, Montse Macià, de Junts per Catalunya, Marta Rosique, en nom d’ERC, Carles Castillo, del PSC, Víctor Vela, d’En Comú Podem i Jordi Pujol Lizana, de la CUP. Pel Partit Popular no hi va haver representació.

El debat, com és habitual, va comptar amb torn de preguntes perquè el públic assistent pogués expressar les seves inquietuds.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: