Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV estrena la nova temporada del Pica Lletres aquest proper dijous

Les emissions comencen dijous a dos quarts de tres de tarda, a les repeticions de cada quatre hores i també dissabte a les 9 del vespre.

Aquesta setmana, Penedès TV està d’estrena i és que dijous s’enceta la nova temporada del Pica Lletres, el concurs on la llengua catalana és la protagonista i que permet als adolescents competir i divertir-se participant d’una activitat pedagògica senzilla i engrescadora: lletrejar paraules en català. De la combinació d’entreteniment i cultura que proposa, en resulta una fórmula fresca i eficaç per aprendre l’ortografia de la nostra llengua. Enguany, el concurs està presentat per la periodista de Penedès TV i Ràdio Vilafranca Laia Paretas. Cada setmana l’acompanyaran sis estudiants de secundària, en representació de 2 centres educatius del territori. Aquests programes van estar enregistrats el passat més de novembre, tot i que no serà fins aquesta setmana que es començaran a emetre.

Una temporada més, el Pica Lletres compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Catalans. Per això, compta amb la seva imatge al plató i amb una Gramàtica bàsica i d’ús de la llengua catalana que s’emportarà el centre finalista. El centre guanyador, a més, representarà el Penedès a la Gran Final Nacional del Pica Lletres.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: