Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mireia Sallarès parlarà dijous de la seva obra visual i del seu llibre ‘Las muertes chiquitas’

Mireia Sallarès parlarà dijous de la seva obra visual i del seu llibre ‘Las muertes chiquitas’

L’acte fa coincidint amb els actes que tindran lloc amb motiu del Dia Internacional de les Dones a Vilafranca.

També coincidint amb l’exposició que actualment es pot visitar a la Sala dels Trinitaris, “Elogi del malentès”, aquest dijous, a les sis de la tarda, l’artista Mireia Sallarès (Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Visuals 2019) serà a la Sala dels Trinitaris per parlar de la seva obra visual i del seu llibre Las muertes chiquitas.
Mireia Sallarès indaga sobre conceptes com l’amor, la violència, l’estrangeria o la veritat a través de viatges i entrevistes que acaben prenent forma de vídeos, publicacions i intervencions a l’espai públic. Las muertes chiquitas és un llibre i un documental que recull quatre anys de converses sobre sexualitat amb més de trenta dones mexicanes de diferent edat, classe social, religió i professió. Testimonis en primera persona que exposen una intimitat construïda i explotada pel poder masculí des de la seva tribuna pública.
Simultàniament a la presentació de Mireia Sallarès es podran adquirir a la mateixa Sala dels Trinitaris exemplars del llibre.
L’exposició “Elogi del malentès” es pot visitar a la Sala dels Trinitaris fins al diumenge 22 de març en horaris de dimecres a divendres de cinc de la tarda a vuit del vespre, dissabtes de sis a vuit i diumenges de 12 a dues del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: