Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mesures preventives per evitar la propagació del coronavirus

La Generalitat anuncia l’activació en alerta del Pla de Protecció Civil pel coronavirus per a garantir l’efectivitat de les mesures preventives establertes.

Les mesures s’aplicaran a partir de demà dijous i són les següents. Les activitats col•lectives amb aforaments superiors a mil persones en espais oberts o tancats no es podran dur a terme per un període de 15 dies.

Les activitats organitzades amb aforaments inferiors es podran dur a terme si es limita assistència a 1/3 de l’aforament per garantir distàncies mínimes.

El Departament d’Educació demana la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.

Es mantenen les portes obertes que s’estan duent a terme aquests dies, però es recomana als centres que es reforcin les mesures de prevenció, com ara evitar aglomeracions de persones en espais reduïts i situar les indicacions de prevenció de contagi ben visibles als centres.

Les activitats esportives els propers 15 dies hauran de ser a porta tancada excepte les de menors que hagin d’anar acompanyats dels seus progenitors o tutors.

La Generalitat ha dut a terme els darrers dies contactes amb majoristes de distribució d’aliments i productes bàsics, així com els de serveis bàsics i, segons el govern, el subministrament està garantit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: