Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mantenir una rutina i acceptar la situació són clau a l’hora de fer teletreball

La coach Elena Trilla ens dóna consells per portar millor els canvis que provoquen haver de treballar des de casa pel confinament.

Són moltes les persones que, degut a l’estat d’alarma pel Coronavirus, estan practicant el teletreball. És una situació a la que poca gent està acostumada per això la coach Elena Trilla ens ha donat unes pautes. La primera d’elles: mantenir una rutina cada dia.
També és important establir un espai utilitzat únicament per a desenvolupar la nostra feina així com planificar-nos en les nostres tasques. Trilla explica que és de vital importància acceptar la situació que estem vivint i comptar amb el recolzament dels que ens envolten.
La coach Elena Trilla afegia que hem de pautar el temps de les tasques i també dels descansos i evitar distraccions com el telèfon mòbil o estar contínuament llegint notícies relacionades amb el Coronavirus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: