Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Llibreries de la vila se sumen a la campanya #LlibreriesObertes, per fer compres avançades

Llibreries de la vila se sumen a la campanya #LlibreriesObertes, per fer compres avançades

Aquesta iniciativa pretén que els clients facin la comanda i el pagament dels seus llibres, que posteriorment un cop les llibreries tornin a obrir podran recollir a la que hagi passat el confinament.

Com a moltes altres llibreries independents de Catalunya, les llibreries La Cultural i l’Odissea de Vilafranca s’ha sumat a la campanya #LlibreriesObertes, que consisteix en fer una compra avançada de llibres a través d’Internet, a l’efecte de garantir que les llibreries es mantinguin obertes un cop hagi passat aquesta situació d’excepcionalitat. És també una manera de mantenir el contacte amb clients i amics i fer xarxa per mirar de superar l’actual situació de tancament i les complicacions que puguin sorgir quan acabi l’emergència.
Es tracta d’adquirir els llibres que es vulguin de l’extensíssim catàleg que trobareu a la web llibreriesobertes.cat. Cal seleccionar el llibre o llibres que es desitgin, triar la llibreria on es vol fer la compra i fer el pagament on-line en un entorn segur.
Els llibres adquirits seran lliurats a la llibreria triada per el comprador un cop puguin tornar a obrir portes. Cal dir que les llibreries rebran els diners de la compra íntegrament, per poder fer front a les despeses d’aquests dies de tancament.
Des de les llibreries es recorda que amb aquest gest es col·labora a que les llibreries puguin tornar a aixecar la persiana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: