Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital de l’Alt Penedès no ha registrat més morts per covid-19 en les darreres 24 hores

L’hospital vilafranquí atén un total de 72 persones amb patologies respiratòries, 5 més que ahir. En les darreres 24 hores s’ha donat l’alta a quatre persones, i ja sumen un total de 7.

Segons el darrer informe fet públic per el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf aquest dissabte al migdia, en aquests moments a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès atenen a un total de 72 persones amb patologies respiratòries o amb sospita de Covid-19, però no significa que siguin totes positives. Això significa 5 casos més que els registrats ahir.
Segons el mateix informe, en les darreres 24 hores no s’han registrat més morts per coronavirus, i la xifra en aquests moments és de 9 persones a l’hospital vilafranquí. En el mateix sentit s’han donat 7 altes des de l’inici confirmats de coronavirus, 4 en les darreres 24 hores.
En el cas del Garraf, l’Hospital Sant Camil té ingressades per aquestes patologies 138 persones, 9 persones han mort confirmades per coronavirus, i s’han donat un total de 19 altes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: