Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Segona persona morta a causa del coronavirus i cinc casos positius ingressats a l’HCAP

Segona persona morta a causa del coronavirus i cinc casos positius ingressats a l’HCAP

Des de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès s’apunta que de moment encara tenen estoc de material de protecció per els professionals, però reconeixen certes dificultats per fer-ne la reposició.

Segons ha comunicat aquest dijous al migdia el departament de comunicació del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, a data de 19 de març hi ha 5 casos positius ingressarts a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, un dels quals podria ser donat d’alta avui. També informen de la mort d’una persona amb patologies prèvies.

En el cas del Garraf, informen de 30 casos confirmats i ingressats a l’Hospital Sant Camil.

Pel que fa al material de protecció dels professionals, actualment encara disposen d’estoc pels propers dies, tot i que expliquen tenen dificultats per realitzar-ne la reposició. On hi ha major dèficit és en les bates impermeables. Tot i això esperen rebre aviat les comandes d’aquest material que tenen pendents, ja que actualment estan centralitzades.

Volen aprofitar per agrair la col·laboració de la ciutadania per les mostres de solidaritat, amb persones que ofereixen ajuda o fan donació de material en aquests darrers dies. Així mateix recorden que cal seguir pacientment i estrictament les indicacions que es dona a usuaris i malalts quan arriben a l’hospital, degut als canvis de circuits realitzats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: