Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Hospital comarcal ha ingressat 6 pacients en les darreres hores per problemes respiratoris

L’Hospital comarcal ha ingressat 6 pacients en les darreres hores per problemes respiratoris

Aquest migdia eren un total de 74 les persones ingressades de l’Hospital de l’Alt Penedès per problemes respiratoris o sospita de coronavirus. En les darreres hores no s’ha registrat víctimes mortals.

Segons el comunicat diària del Consorci Hospitalari del Penedès Garraf, en les darreres 24 hores han ingressat 6 persones més a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès per patologies respiratòries o sospita de coronavirus, amb un total de 74 al migdia d’avui dimarts. Així mateix s’han donat des de l’inici d’aquesta situació d’emergència 14 altes de malalts confirmats de covid-19, 4 en les darreres 24 hores. La bona notícia és que no s’han registrat en aquestes darreres hores defuncions a l’hospital per aquesta causa, però recordem que són 10 les persones que han perdut la vida confirmades de Covid-19 a l’Hospital Comarcal
Pel que fa al Garraf, els pacients ingressats són avui dimarts 159, 11 menys que ahir; i les altes donades des de l’inici d’aquesta situació d’emergència són 37; de les quals 14 en aquestes darreres hores. Als centres del Garraf tampoc han registrat cap defunció en aquestes darreres hores, però des de l’inici d’aquest període han estat 17 les persones que han mort per coronavirus

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: