Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha ingressat dos casos més positius aquest dissabte

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha ingressat dos casos més positius aquest dissabte

En les darreres hores l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès no ha registrat el decés de cap de les persones ingressades al centre a causa del Covid-19.

A data de dissabte 21 de març, el Servei de Comunicació del Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf informa que l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès ha ingressat dues persones més amb positiu per coronavirus, i s’ha donat altres sense determinar el nombre que estan pendents de conèixer els resultats.
D’altra banda, l’Hospital Sant Camil té a data d’avui 43 casos confirmats i ingressats. En aquestes darreres hores han mort dues persones en aquest hospital. Es tractava de pacients d’edat avançada i amb patologies prèvies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: