Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Dr. Samaranch commemora el seu 50 aniversari amb la visita del conseller d’ensenyament

Entre les principals demandes que s’han fet al conseller destaquen la d’instal·lar un ascensor o la de canviar la coberta de la segona planta de l’escola.

Fa 50 anys que l’escola Doctor Samaranch i Fina dels Monjos va obrir les seves portes i aquest dissabte tenia lloc l’acte central de celebració amb la visita del Conseller d’Ensenyament de la Generalitat, Josep Bargalló. El personal docent de l’escola, així com els representants polítics del municipi, van explicar al conseller, durant la seva visita, com treballen al centre Dr Samaranch i quines mancances tenen. Entre les principals necessitats destaquen la d’instal·lar un ascensor o la de canviar la coberta de la segona planta.
Per la seva banda, el conseller Bargalló, va començar la seva intervenció parlant de les virtuts del centre educatiu. Va destacar que l’escola Dr Samaranch té uns resultats acadèmics superiors a la mitjana dins de les escoles de la seva mateixa complexitat. Josep Bargalló va explicar com beneficiarien els nous pressupostos a les escoles d’aquestes característiques. Uns pressupostos que, segons diu, han de revertir les retallades i donar impuls a l’escola inclusiva.
Bargalló afegia la importància de preservar l’escola pública com a motor del sistema escolar del país.
L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, en la seva intervenció destacava la relació directa entre l’escola i la comunitat, exemple d’això és el fet que dissabte els Balls Populars de Festa Major del municipi van participar de l’acte de commemoració dels 50 anys de l’escola Dr Samaranch i Fina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: