Dijous, 26 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola d’Enoturisme ha presentat el CFGS de Guia, Informació i Assistències Turístiques

Aquest dissabte al matí, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya va fer una jornada de portes obertes per donar a conèixer el cicle formatiu de grau superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques, que ja ha arribat a la seva tercera edició.

Dona accés a un títol que permet treballar en l’àmbit turístic. Es tracta d’una FP en modalitat Dual, que inclou 1.000 hores de pràctiques remunerades en empreses del sector. La inserció laboral dels alumnes del cicle és del 71,5%, és a dir, 7 de cada 10 alumnes acaben treballant a l’empresa on han fet les pràctiques o a qualsevol altra del sector. La formació ofereix l’especialització en Enoturisme, ja que el cicle compta amb dos mòduls específics: un primer sobre sommelieria i un segon sobre coneixement de les Denominacions d’Origen catalanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: