Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les farmàcies de Vilafranca s’han quedat sense mascaretes ni gel-higienitzant

Garanteixen, però, el subministrament de medicines.

Des del decret d’estat d’alerta s’ha notat una forta baixada de clients a les farmàcies. Abans del decret hi va haver una gran afluència de gent que sobretot demanava mascaretes i gel-higienitzant.
Amb el decret de l’estat s’ha requisat als majoristes el material sanitari. Amb el que en principi les farmàcies ja no disposaran de més mascaretes o gel.
El Josep Ramon Balada considera que s’ha actuat amb poca previsió, i fins i tot els farmacèutics pateixen l’escassedat de mascaretes.
Des de les farmàcies hi ha un contacte molt directe amb la ciutadania i s’intenta traslladar la informació necessària per fer front a la pandèmia, també amb un missatge de màxima tranquil·litat. La millor mesura és el confinament rigorós a casa.
A banda de mascaretes i gel, altres productes que han estat molt demandats en els darrers dies han estat els termòmetres o el paracetamol.
En relació als medicaments es garanteix el subministrament.
A cada establiment es prenen les mesures també de prevenció. Per exemple a les farmàcies que hem visitat s’han marcat al terra les distàncies a les que s’han d’adreçar els clients al mostrador. En el cas de la farmàcia Amadó s’han empescat també una mesura més, una pantalla de metacrilat.
Així doncs les farmàcies de Vilafranca s’han quedat sense mascaretes ni gel-higienitzant, però garanteixen el subministrament de medicines

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: