Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les colles castelleres de Vilafranca han suspès l’assaig d’aquest dimecres pel coronavirus

La direcció científica i mèdica de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha emès un comunicat.

En el comunicat explica que davant les recents informacions aparegudes amb la recomanació per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat d’aturar totes les activitats extraescolars arran de l’epidèmia pel coronavirus, des de la Direcció Científica i Mèdica de la Coordinadora recomanen l’anul·lació, suspensió o ajornament de l’activitat castellera amb canalla.
En aquesta mateixa línia els Castellers de Vilafranca han anunciat que posposen l’assaig programat per avui dimecres, a l’espera que la junta tècnica i l’Àrea de Rendiment i Salut de la colla, reunides aquest vespre, estableixin les mesures a seguir en relació al coronavirus, segons les indicacions del Departament de Salut.
També els Xicots seguint els consells de la Coordinadora, del Departament de Salut i d’altres colles, han decidit suspendre l’assaig d’avui, dimecres, i anuncien que aniran informant els pròxims dies de com evoluciona qüestió dels assaigs de la colla.
I la Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha anunciat que atenent a les recomanacions de la Coordinadora la junta directiva ha pres la decisió de suspendre els seus assajos, actuacions i activitats socials des d’avui i fins el proper diumenge 22 de març.
El dilluns 23 de març es farà una nova anàlisi de la situació i es prendran les decisions oportunes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: