Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’edició 2020 del Microvi se celebrarà entre el 22 d’abril i el 31 de maig

L’edició 2020 del Microvi se celebrarà entre el 22 d’abril i el 31 de maig

Durant 40 dies Avinyonet acollirà multitud d’actes al voltant dels petits cellers i dels seus vins, combinats amb diferents productes del municipi

Enguany aquesta sisena edició del Microvi tindrà una durada de 40 dies, i s’iniciarà amb el tast de vins naturals que es farà el 22 d’abril a Les Gunyoles amb l’equip del celler Mas Candí.
Un altre dels plats forts de cada edició és la nit dels sumolls, que enguany es farà el 14 de maig al monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs.
Entre les novetats d’aquest 2020, la mostra de Petits Cellers vol ser més oberta a tots els públics. D’aquesta manera, hi haurà dos opcions. L’entrada-forfait ja habitual amb la possibilitat de poder tastar els prop de 200 vins de la mostra, i un nou format més econòmic que inclourà el tast de 2 vins.
Com a cloenda del Microvi 2020 el 30 de maig es celebrarà la Winefest amb un nou format nocturn on la música del grup tribut ABBA i els vins dels cellers seran els protagonistes.
Durant els quaranta dies del Microvi hi haurà diverses jornades de portes obertes al centre d’interpretació de la Font de la Canya.
Les entrades de tots els actes es podran reservar i comprar a través la pàgina web d’Enoturisme Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: