Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Sant Sadurní demana destinar tots els recursos a l’emergència sanitària

Josep Maria Ribas ha explicat que s’adoptaran les mesures necessàries de bonificació dels serveis no oferts un cop superada la crisi sanitària.

L’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, ha demanat a la ciutadania col·laboració i responsabilitat en aquests moments de màxima urgència en què tots els recursos humans i materials s’han de destinar a contenir l’epidèmia de coronavirus i a ajudar a les persones més vulnerables en aquesta crisi sanitària.
Per això ha demanat calma i ha explicat que l’Ajuntament treballarà per adoptar les mesures necessàries de bonificació i retorn pels serveis municipals que no s’oferiran aquests dies un cop superada la fase d’emergència sanitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: