Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament prepara mesures davant l’ajornament de les preinscripcions

Una de les primeres mesures que el consistori vilafranquí adoptarà és el no cobrament de la propera mensualitat de les llars d’infants.

La setmana passada la Generalitat va donar a conèixer que s’ajornava la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària a causa de l’estat d’alarma decretat pel Coronavirus. Des de Penedès TV hem parlat via Skype amb la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, perquè ens expliqui quina és la resposta del consistori i com es gestionarà tot plegat. Montserrat recordava que l’ajuntament segueix les directrius del govern de Catalunya i que el que si poden garantir és que tothom podrà fer la seva preinscripció de manera presencial quan la situació del país així ho permeti.
L’Ajuntament de Vilafranca està estudiant un seguit de mesures perquè les famílies, els infants i joves no es vegin perjudicats amb l’estat d’alarma decretat per l’estat espanyol. Una de les primeres mesures que el consistori vilafranquí adoptarà és el NO cobrament de la propera mensualitat de les llars d’infants.
Xell Montserrat recordava que, malgrat l’estat d’alarma, a l’ajuntament estan treballant de serveis mínims i recollint i atenent els dubtes que poden sorgir amb aquesta nova situació. D’altra banda, recomanava tranquil·litat a les famílies així com seguir estrictament les mesures de confinament per a ajudar a acabar amb aquesta crisi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: