Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament mostra el seu suport a la dona apunyala ahir a Vilafranca

La concentració ha reunit prop de 200 persones, que juntament amb representants dels grups polítics amb representació al consistori han volgut mostrar el seu suport a la dona apunyalada.

Tot just davant de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila, representants de tots els grups municipals amb representació al consistori han volgut mostrar el seu suport a la dona apunyalada ahir al matí a la plaça Lluís Via. La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo ha llegit un comunicat en que ha recordar que la dona va ser apunyalada per la seva ex-parella, i ha lamentat les situacions de violència que pateixen les dones en una societat encara centrada en el patriarcat. Arroyo ha animat les dones a denunciar qualsevol situació de violència que pateixin, però ha reconegut també que sovint aquestes denúncies acaben en res a causa d’un sistema que menysté agressions verbals, psicològiques i fins i tot físiques que pateixen les dones.
Després del seu parlament, s’ha fet un minut de silenci que ha estat trencat per alguns crits i retrets adreçats al govern municipal per part de familiars de persones que han patit agressions masclistes.
De moment la dona apunyala ahir continua ingressada a l’Hospital de Bellvitge i en principi fora de perill.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: