Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament dels Monjos tanca diversos equipaments municipals per la pandèmia de coronavirus

Així, fins el dia 27 es tancarà la casa de Cultura, les llars d’infants, el Molí del Foix, el pavelló i la pista poliesportiva municipals, el Tamgram i se suspenen els mercats del diumenge.

Davant la situació d’alerta per la pandèmia de coronavius, i d’acord amb les disposicions de la Generalitat, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha decretat aquest dijous les següents disposicions, que seran vigents des d’avui dijous 12 de març i fins el 27 de març a la majoria d’equipaments municipals, incloses les llars d’infants.
També s’ha decidit suspendre la celebració del mercat setmanal dels diumenges dies 15 i 22 de març, així com el punt d’informació del mercat.
Suspendre totes les activitats organitzades a l’aire lliure per part de l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, així com visites guiades, caminades i rutes entre d’altres.
L’oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament (OAC) romandrà oberta al públic però es recomana a la ciutadania que si no és estrictament i necessari i indispensable, s’abstingui d’anar-hi a fer tràmits. Es recomana que si cal anar-hi es faci amb cita prèvia i es recorda que es poden fer consultes telefòniques i tràmits electrònics.
L’Oficina de Gestió Tributària (OGT) i els Serveis Socials municipals tan sols atendran amb cita prèvia o atenció telefònica. Igualment es recomana suspendre totes les activitats organitzades per entitats privades i associacions que siguin prescindibles i es puguin posposar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: