Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament defensa la seva actuació en el cas denunciat pel Sindicat de Llogaters

Els dos pisos destinats a casos d’emergència també estan plens actualment i, en aquest cas, es prioritzen les famílies amb menors al càrrec.

El responsable de l’àrea de Serveis a les persones i promoció social i regidor de Drets Socials de l’Ajuntament de Vilafranca Ramon Zaballa ha defensat l’actuació dels serveis socials municipals en el cas denunciat aquest dijous pel Sindicat de Llogaters del Penedès. Zaballa ha explicat que els serveis es van posar en marxa quan van tenir coneixement del cas, el passat divendres.

Donat que els dos pisos destinats a emergència social que hi ha a Vilafranca estan actualment ocupats, les dues dones van ser allotjades per uns dies en una pensió de Santa Margarida i els Monjos. Després, aconsellades per Serveis Socials, van acceptar adreçar-se a una associació de Barcelona perquè les assessorés en la seva situació actual, segons ha explicat el regidor.

El regidor recorda que a Vilafranca hi ha uns 90 pisos gestionats des de Serveis Socials, els quals estan tots ocupats. Els dos pisos destinats a casos d’emergència també estan plens actualment i, en aquest cas, es prioritzen les famílies amb menors al càrrec.

Els habitatges poden ser propietat de l’Ajuntament de Vilafranca, de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya o de fundacions o provenir del Programa de Rehabilitació d’habitatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: