Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca funcionarà amb serveis mínims

es garantirà en tot moment la prestació dels serveis essencials.

Tenint en compte l’estat actual d’alerta i les mesures de prevenció i contenció vigents, l’Ajuntament de Vilafranca ha decretat serveis mínims per al seu funcionament, garanteix la prestació dels serveis bàsics i essencials i d’atenció a les persones i redueix al mínim indispensable l’atenció presencial des d’aquest dilluns i fins al divendres 27 de març.
Aquest matí s’ha reunit la Junta de Govern Local, integrada per l’alcalde Pere Regull i els 6 tinents d’alcalde, per acordar les mesures oportunes per assegurar el funcionament dels serveis municipals i la prestació dels serveis essencials en aquest període d’excepcionalitat a causa del Coronavirus.
Pel que fa als serveis essencials, s’ha decretat que ho siguin l’ Oficina d’Atenció Ciutadana. Es durà a terme atenció ciutadana per telèfon o telemàticament. El telèfon de l’ajuntament s’atendrà de 9 a 14h. Fora d’aquest horari la ciutadania haurà de trucar a la Policia local, al telèfon 061 si és un tema de salut i al correu electrònic
També són serveis essencials els Serveis Socials/Gent Gran. Atenció i seguiment a les persones usuàries via telèfon i presencialment quan sigui necessari. Seguiment dels casos amb mes vulnerabilitat de forma prioritària.
Un altre servei essencial és el de Protecció Civil, amb Atenció permanent, i la Policia Local. Salut i consum oferint informació sobre el Coronavirus i atenció a casos urgents sobre plagues o animals abandonats.
El Servei d’Informació i Atenció a les Dones amb atenció a les urgències o Penedès TV i Ràdio Vilafranca, que manté l’emissió de ràdio i televisió per poder emetre amb immediatesa qualsevol informació d’urgència que les autoritats municipals hagin de comunicar a la ciutadania. Es manté la producció dels dos informatius diaris, tant de ràdio com de televisió. En el cas de Penedès Televisió, l’Informatiu Migdia a les 14h (en primera emissió i posteriors remissions cada hora) i de l’Informatiu Vespre a les 20h (en primera emissió i posteriors remissions cada hora). En el cas de Ràdio Vilafranca, l’Informatiu Migdia, a les 13h, i de l’Informatiu Vespre, a les 20h, amb butlletins informatius actualitzats cada mitja hora.
D’altra banda l’Oficina Municipal d’Escolarització atendrà a casos urgents, així com Habitatge o Promoció Econòmica i Mercats, Serveis urbanístics o Serveis urbans.
D’altra banda, també s’han decretat com a serveis essencials per al funcionament intern de l’administració els serveis de Secretaria/Governació, Compres, Comunicació, Alcaldia , Informàtica, Intervenció/Tresoreria i Recursos Humans.

2020-03-16-s

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: