Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La zona blava de Vilafranca no serà operativa durant l’estat d’alerta pel Coronavirus

La mesura és efectiva des d’avui i estarà en vigor fins que finalitzi la situació d’emergència a causa del Coronavirus.

L’Ajuntament de Vilafranca ha arribat a un acord amb l’empresa concessionària de l’explotació de les places d’aparcament en zona blava a per tal que l’estacionament sigui gratuït mentre duri l’estat d’alerta pel Coronavirus decretat pel govern de l’Estat. Les màquines expenedores de tiquets estaran tancades i els usuaris no hauran de sortir de casa per moure els vehicles.
Així doncs, les 585 places de zona blava, distribuïdes per diferents vies públiques del nucli urbà, han deixat de funcionar aquest dimarts.
Tanmateix, des de l’Ajuntament de Vilafranca es recomana que les zones de càrrega i descàrrega es deixin lliures de vehicles en tot moment per facilitar la descàrrega de mercaderies bàsiques com alimentació i productes de primera necessitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: