Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Xarxa celebra enguany els seus 25 anys a Vilafranca preparant diverses activitats

La Xarxa celebra enguany els seus 25 anys a Vilafranca preparant diverses activitats

El primer dels actes de celebració d’aquest quart de segle a Vilafranca serà aquest diumenge, dia 15 de març, amb una festa a la plaça del Penedès i un espectacle al teatre Cal Bolet.

Així, a partir de 3/4 d’11 del matí des de la Xarxa es convida a les famílies a participar en un esmorzar i fer una manualitat a la plaça Penedès. A les 12 hores al teatre Cal Bolet tindrà lloc l’espectacle musical ‘La princesa en texans’ de la companyia Sgratta, que explica una llegenda adaptada al temps actual i trencant estereotips.
De cara al bon temps, es farà una trobada de totes les voluntàries i els voluntaris que han passat per Xarxa Vilafranca durant aquests 25 anys. I el mes de setembre, és previst dur a terme la festa de presentació de la temporada 2020-2021 amb alguna sorpresa més per celebrar l’efemèride.
La Fundació Xarxa va néixer l’any 1995, fruit del neguit d’una cinquantena de grups de voluntaris del Moviment Rialles de Catalunya. Actualment són 77 grups locals actius repartits a 29 comarques que integren l’entitat i segueixen treballant amb el mateix objectiu: mantenir el compromís amb la llengua, la societat i la cultura a través de les arts escèniques per a públic infantil, juvenil i familiar.
Les entrades per l’espectacle ‘La princesa en texans’ es poden adquirir al web espectacles.vilafranca.cat i a la taquilla del teatre Cal Bolet dijous a la tarda. Diumenge es poden comprar a partir de les 11 del matí. El preu de les entrades és de 6 €.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: