Dissabte, 22 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Selectivitat queda ajornada a causa del Coronavirus i també les preinscripcions escolars

La data prevista a Catalunya per a fer les Proves d’Accés a la Universitat era el 9, 10 i 11 de juny. Ara caldrà esperar com evoluciona la crisi per a que es concreti nova data.

De la mateixa manera que la resta de Catalunya i l’Estat Espanyol, els i les estudiants de l’Alt Penedès no podran fer la selectivitat al mes de juny com estava previst inicialment. A causa de la crisi del coronavirus que estem vivint aquestes setmanes el govern espanyol i les comunitats autònomes han acordat suspendre les proves d’accés a la Universitat. A Catalunya la data prevista era el 9, 10 i 11 de juny, en primera convocatòria, i el 2,3 i 4 de setembre, en segona. L’alteració de la data modificarà la resta del calendari, com ara les matriculacions a la universitat.
Una altra mesura que s’ha pres relativa a l’educació és l’ajornament de la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions normals. El calendari publicat fixava la preinscripció entre el 23 de març i l’1 d’abril, amb el sorteig per desempatar el 5 de maig i les matriculacions del 16 al 22 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: