Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local ha detingut 4 persones a Vilafranca per infringir l’ordre de confinament

La Policia Local de Vilafranca ha detingut fins aquest dijous un total de 4 persones des de la data d’inici del decret d’alarma per la pandèmia del Coronavirus.

Aquestes detencions s’han produït principalment pel fet de trobar-se reiteradament a la via pública sense causa justificada i desobeir les ordres dels agents. Una d’aquestes persones, detinguda a la nit, serà investigada a més per robatori amb força a l’interior de vehicles.

D’altra banda, des de l’inici de l’estat d’alarma ja són 273 les actes aixecades a persones per incomplir la normativa establerta.

Cal recordar que, de forma general, només es permet sortir al carrer i durant el temps estrictament necessari per: adquirir aliments i productes farmacèutics de primera necessitat, anar a entitats financeres i d’assegurances; desplaçar-se al lloc de treball i tornar a casa; tenir cura de menors d’edat, gent gran i altres persones especialment vulnerables; i treure la mascota a fer les seves necessitats.

Sempre s’ha de sortir al carrer individualment excepte l’acompanyament de persones amb discapacitat o altra causa justificada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: