Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local ha denunciat 6 bars i 24 persones per incomplir el decret d’estat d’alarma

La Policia Local ha denunciat fins aquest dimarts al migdia 6 bars i 24 persones per incomplir el decret d’estat d’alarma.

La Policia Local de Vilafranca està actuant en coordinació amb els Mossos d’Esquadra i seguint ordres del Ministeri de l’Interior perquè es compleixi el decret d’estat d’alarma.

Fins aquest dimarts al migdia, la policia vilafranquina havia identificat un centenar de persones en el marc d’aquest operatiu especial a causa de la propagació del coronavirus.

L’inspector en cap de la Policia Local, Albert Romero, ha explicat que, malgrat que tothom coneix a grans trets les mesures de l’estat d’alarma, a Vilafranca han estat denunciats 6 bars i 24 persones per incomplir la normativa.

L’inspector en cap fa una crida a vilafranquins i vilafranquines a quedar-se a casa i adverteix que els controls de la Policia Local s’intensificaran en els propers dies.

La Policia Local de Vilafranca també ha hagut de reestructurar els torns per garantir el seu funcionament en plena pandèmia. Hi ha dues patrulles al carrer i està activa l’oficina de denúncies i la recepció. També es garanteix la presència policial a l’Ajuntament. La resta de la plantilla és a casa però localitzable per si cal actuar en cas de qualsevol incidència.

Els agents també disposen de mascaretes i gel d’hidroalcohol als vehicles i a les oficines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: