Diumenge, 9 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La periodista Txell Feixas ha presentat el seu llibre ‘Dones Valentes’ a Vilafranca

La revolució de les dones és una lluita sense treva ni final contra el patriarcat secular que domina la política, la cultura i la societat i Feixas els ha volgut fer justícia amb el seu llibre.

La periodista penedesenca i corresponsal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a l’Orient Mitjà, Txell Feixas, està fent una breu gira per Catalunya aquests dies per a presentar el seu llibre ‘Dones Valentes’. Aquest dijous al vespre va ser a Vilafranca per a presentar-lo i ho va fer acompanyada del cap d’informatius de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, Josep Maria Soler. Dones Valentes parla d’una quinzena de les moltes dones que han passat per la seva vida com a corresponsal i que tenen històries que podrien ser l’argument d’una pel·lícula. Parla de dones supervivents i empoderades que han aconseguit posar en joc un sistema patriarcal tan arrelat com és el d’aquella zona. El llibre ha estat la seva particular manera de fer-les-hi justícia.
La revolució de les dones és una lluita sense treva ni final contra el patriarcat secular que domina la política, la cultura i la societat. La Txell Feixas ha vist i escoltat moltes històries, una de les més colpidores és la d’una noia que va ser segrestada per Estat Islàmic.
La lliçó de la Hiyam, tot i ser una morta en vida, és que ha volgut explicar el seu testimoni perquè ningú més torni a patir un genocidi com aquest.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: