Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La iniciativa #Stayathomerace promoguda per Antoni Santisteban ha estat un èxit de participació

Diumenge prop de 2000 persones van participar en aquesta iniciativa que es llençava des del Penedès i que ha obtingut respostes de diferents punts del país.

En tant sols tres dies la proposta que va néixer de manera una mica improvisada s’ha convertit en tot un èxit de seguiment a les xarxes socials i aquest diumenge ha aconseguit assolir una bona convocatòria de participants de diferents punts tant del país com de fora.
Toni Santisteban és un dels impulsors d’aquesta proposta que sorgeix d’un grup d’atletes del món de running que van pensar en organitzar una cursa dins de casa.
La cursa es va convocar per ahir diumenge, i qualsevol persona podia participar-hi escollint l’hora d’inici, el recorregut i la durada. Es podia fer corrent o caminant, al ritme de cada un, acompanyat per els de casa o sol. L’objectiu és moure’s en aquests dies de confinament a casa.
Des de l’organització es va dissenyar un dorsal per tal que els participants el poguessin personalitzar i imprimir, com si d’una cursa habitual es tractés. Però també es donava l’opció de dissenyar-ne de nous i s’animava tothom a fer-se fotografies o gravar-se durant la cursa.
Un dels qui va anunciar que hi participaria i va ajudar a donar-ne difusió era el periodista esportiu de TV3 Arcadi Alibés.
La iniciativa volia ser també, a la seva manera, un reconeixement a tot el personal dels serveis sanitaris, de l’alimentació i de l’atenció a les persones en general que aquestes dies estant donant el 100%.
El lema de l’stay at home race és el de la cursa on tothom n’és el guanyador. Santisteban comentava que la proposta ha tingut molt bona acollida i que fins i tot hi ha qui els demana que mentre duri la situació de confinament n’organitzin una cada diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: