Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Guàrdia Civil deté tres persones que van evitar un control de verificació del confinament

La Guàrdia Civil deté tres persones que van evitar un control de verificació del confinament

Així mateix es va comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir i que el vehicle havia estat robat.

La Guàrdia Civil ha detingut els 3 ocupants d’un vehicle que van intentar evitar un control de verificació del confinament a la N-340 a l’alçada de Vilafranca. Així mateix es va comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir i que el vehicle havia estat robat. Als detinguts se’ls imputa per un suposat delicte de furt de l’ús de vehicle a motor, imputant també al conductor un altre presumpte delicte de conducció temerària i no disposar de permís de conduir.
L’actuació es va dur a terme el passat dia 29 quan els agents, que estaven fent un control de prevenció per a la verificació del confinament de la població, van detectar l’arribada d’un vehicle que, a l’advertir la seva presència, va realitzar un canvi de sentit brusc donant-se a la fuga.
Els agents que s’encarreguen de la vigilància del control van aconseguir interceptar el vehicle, que estava ocupat per tres homes de 41, 26 i 19 anys, tots ells veïns de Badalona, i a qui se’ls van encautar diferents eines amagades a l’interior del cotxe, entre elles una destral de grans dimensions. Després de comprovar les dades del vehicle es va poder verificar que aquest havia estat robat aquell mateix dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: