Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira VO de Vilafranca s’aplaça, en principi, al 20 i 21 de juny

La situació d’emergència causada per la propagació del coronavirus ha obligat a suspendre la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca, que havia de celebrar-se el cap de setmana del 28 i el 29 de març.

En principi, la Fira es posposa fins el 20 i 21 de juny. Així ho han decidit els seus organitzadors, l’Associació de Concessionaris de Vilafranca, seguint les directrius marcades per les diferents administracions públiques davant de l’estat d’alarma i la situació de pandèmia sanitària.

D’aquesta forma, la 28a edició d’aquesta fira tindrà lloc a la zona esportiva de Vilafranca el cap de setmana abans de Sant Joan i tornarà a acollir més de 550 vehicles revisats i garantits amb preus excepcionals i amb facilitats de finançament. En aquesta edició hi participaran 10 concessionaris –Auto Atzerà, Autocam, Atolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Grup Nicolás, Nikko Center, Remm Guitart i Tallers Atzerà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: