Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO CAVA suspèn el cobrament als cavistes de les quotes del primer trimestre de 2020

La mesura és la primera de les que es volen aplicar des de la D.O per col·laborar a fer més factible per els cellers superar l’actual situació, i mirar de mantenir els serveis que ofereixen.

Conscients de la gravetat de la crisi sanitària i econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus Covid- 19, la DO Cava, a proposta del seu president, Javier Pagés, ha adoptat les primeres mesures per donar resposta a la nova situació.
La primera iniciativa d’urgència adoptada per la DO Cava per tal de contribuir a pal·liar, en la mesura del possible, la delicada situació que travessen els cellers, és la suspensió del cobrament de les quotes als cavistes del primer trimestre de 2020, que haurien d’ingressar-se aquest mes d’abril.
La DO mantindrà la qualitat dels serveis que garanteixen la distinció dels seus productes, amb la voluntat de continuar treballant per oferir-los sense interrupció. És difícil quantificar el percentatge de vendes afectades, però es mantindran també els esforços en l’àmbit promocional adaptats a la nova realitat que es viu.
És el moment, consideren, de continuar apostant en la confiança dels consumidors en un producte tradicional i històric com és el Cava, centrats en la força d’una marca de Denominació d’Origen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: