Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La comunitat islàmica condemna l’agressió a una dona per apunyalament de la seva exparella

Es van coneixent més detalls de l’intent d’assassinat d’un home a la seva ex parella dilluns a Vilafranca. Tant la víctima com l’agressor pertanyen a la comunitat musulmana i són veïns de Vilafranca.

Aquest dimarts al vespre la plaça de la Vila va ser escenari d’una nova concentració de condemna per l’agressió masclista a una dona a la plaça Lluis Via. En aquest cas la concentració estava organitzada per la Comunitat Islàmica de Vilafranca i va comptar amb una setantena de persones. Segons explica el secretari general de la Comunitat islàmica, Fouad Elyahiaoni, l’agressor pertany a aquesta comunitat i és una persona del seu entorn. Assegura que es van sorprendre que hagués comés tal delicte perquè l’Islam prohibeix rotundament qualsevol tipus de violència. Han mostrat el seu rebuig i han volgut deixar clar que aquesta persona no els identifica com a comunitat.
Aquest intent d’assassinat ha generat molt debat i controvèrsia també entre els grups polítics com és el cas d’ERC que aquest dimarts lamentava que l’equip de govern no fos present a la concentració de dilluns al vespre organitzada per La Ruda i destacava que cal destinar més recursos per eradicar la violència de gènere. Ho explicava Mònica Hill.
Al programa El Contrapunt de Ràdio Vilafranca i Penedès TV el tinent d’alcalde Francisco Romero aprofitava per parlar en nom de l’equip de govern sobre aquest tema i responia a les declaracions dels membres republicans.
A mida que passen els dies es van coneixent més detalls de l’agressió. Com per exemple que la víctima havia anat al SIAJ a fer una gestió i quan va sortir-ne, l’agressor que l’esperava al carrer, va atacar-la per sorpresa i va clavar-li dues ganivetades. L’agressor va fugir i la víctima ferida va poder entrar novament al SIAJ, on el personal del centre va auxiliar-la i va avisar immediatament els serveis mèdics que van traslladar la noia a l’hospital de Bellvitge, on continua ingressada recuperant-se de les ferides.
Es dona la circumstància, que l’agressor havia estat parella de la noia, de qui tenia una ordre judicial expressa d’allunyament.
A hores d’ara continua la investigació i cerca de l’agressor per part de la policia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: