Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves de Vilafranca creen un grup de voluntaris per ajudar gent gran i persones de risc

Les comandes que reben són sobretot per a comprar aliments però també per a recollir medicaments.

Mentre el decret d’estat d’alarma estigui activat tota la població ha d’estar confinada i només pot sortir en certes ocasions comptades, una d’elles és per anar a comprar o a la farmàcia. Però hi ha un sector de la població que encara ho té més complicat per ser considerat de risc, ja sigui per la seva edat o per patir algun tipus de patologia. Per aquest motiu s’ha creat a Vilafranca un grup de joves voluntaris que volen ajudar aquestes persones. Una iniciativa que va néixer primer a Mataró i que han volgut seguir des de Jovent Republicà de Vilafranca i Arran. Ho explicava una de les voluntàries, Lisbet Murga.
Les comandes que tenen són sobretot d’aliments però també per a recollir medicaments.
Des de la setmana passada han contactat amb ells un seguit de persones per a fer comandes però també per a demanar informació del servei que ofereixen.
De moment el grup de voluntaris s’ha estat donant a conèixer a través de les xarxes socials de Jovent Republicà i Arran, però volen arribar a més gent i per això posen a disposició de la ciutadania el correu electrònic i el telèfon 685367477.
A l’hora de fer els pagaments, expliquen, que és preferible que es faci a través de transferència o bizum. Però per a la gent gran que no fa servir aquest tipus d’eines accepten pagaments en efectiu mantenint sempre les mesures preventives adients. El grup de joves solidaris té les portes obertes a més voluntaris que s’hi vulguin adherir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: