Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Hi ha 44 pacients amb malalties respiratòries ingressats a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès

Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf informen que a partir d’avui només es proporcionaran les xifres del total de malalts respiratoris ingressats als seus hospitals, i no només de malalts positius per coronavirus.

Des del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf informen que a partir d’avui només es proporcionaran les xifres del total de malalts respiratoris ingressats als seus hospitals, i no només de malalts positius per coronavirus. Aquesta decisió s’ha pres davant de la realitat amb la que es s’estan trobant diàriament, i és que no compten cada dia amb les xifres actualitzades de casos positius degut al gran volum de peticions de proves que es realitzen i que és difícil canalitzar totes.
També ho fan així perquè s’estan produint moviments de pacients entre centres, dins i fora de la comarca, degut a les seves necessitats clíniques i de tractament, i això pot provocar que les xifres no siguin del tot fidedignes.
Avui hi ha 44 pacients amb malalties respiratòries ingressats a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i 107 pacients amb malalties respiratòries ingressats a l’Hospital Sant Camil. 3 persones han estat donades d’alta , eren pacients que han tingut coronavirus. Hi ha hagut una altra víctima mortal, en total en portem 4.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: