Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Freixenet presenta un ERTO per a 110 treballadors

Això representa un 10% de la seva plantilla, que és de 1.054 persones a Espanya.

El departament de vendes de la cava sadurninenca Freixenet ha iniciat un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació per força major per a 110 treballadors del departament, és a dir, un 10% de la seva plantilla, que és de 1.054 persones a Espanya.

L’excepcional situació provocada pel Covid-19 ha obligat al grup líder mundial de cava a aplicar aquesta mesura “per garantir la totalitat de l’ocupació a llarg termini”, segons diuen fonts de l’empresa, després de la caiguda de l’activitat comercial derivada per l’actual context. La multinacional filial de l’alemanya Henkell s’ha compromès a compensar entre el 75% i el 90% del salari dels afectats.

Seguint les recomanacions de les autoritats competents, la companyia ha impulsat el teletreball per gran part de la seva plantilla. Al mateix temps, el Grup ha establert mesures per seguir abastint els seus clients. Manté la seva activitat en les línies de producció, on ha adaptat les mesures de seguretat necessàries per assegurar el compliment de totes les recomanacions transmeses per les autoritats sanitàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: