Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC Vilafranca ajorna tots els actes polítics previstos

ERC, davant la situació crítica pels efectes que el coronavirus està provocant, es posa a la disposició del govern de Vilafranca per col·laborar en tot allò que sigui necessari.

ERC Vilafranca, com organització política, considera que és la seva responsabilitat contribuir activament en no facilitar un major impacte del COVID-19 a la població que pugui saturar els serveis públics del municipi. Per aquest motiu, ajornen tots els actes polítics previstos. També fan diverses propostes.
Davant del tancament dels centres educatius i dels centres destinats a l’atenció a la tercera edat, cal que es continuïn garantint l’atenció a qualsevol persona dependent.
També proposen garantir la continuïtat de les beques menjador per assegurar una bona alimentació a tots els infants, fer suport des de l’Ajuntament, a les famílies més vulnerables per tal d’acompanyar-los i de donar resposta a les seves necessitats o facilitar el teletreball a tot el personal de l’Ajuntament que necessiti fer-se càrrec dels seus fills i filles davant del tancament de les escoles.
Finalment també plantegen fer una campanya informativa exhaustiva a la ciutadania que posi l’accent en la gestió emocional dels casos de crisis, drets laborals i conscienciació social i ,un cop passada la crisi actual, reclamar que no es retallin els recursos del sistema sanitari públic.
D’altra banda, també informen que Jovent Vilafranca, com han fet altres grups de Jovent en més municipis de Catalunya, s’ofereixen a persones vulnerables dels municipis de Vilafranca, els Monjos i Sant Cugat Sesgarrigues a fer les tasques de compra o encàrrecs per evitar que hagin de sortir de casa. Poden contactar amb ells a través del WhatsApp (685 36 74 77) o bé per les xarxes socials

Instagram i Twitter: @joventvilafranca Facebook: Jovent Republicà Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: