Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC reivindica dones vilafranquines en l’oblit en motiu del Dia de la Dona

Sara Kirchner, Coloma Seró, Ramona Via o Titina Senabre són només algunes de les dones vilafranquines que mereixerien un reconeixement i que, malauradament, han quedat pràcticament en l’oblit.

Per aquest motiu, per tal de visibilitzar-les, Esquerra Republicana ha organitzat un homenatge la tarda d’aquest dijous recordant la tasca que van dur a terme deu dones vilafranquines amb una acció a la plaça de la Vila.
La regidora portaveu dels republicans, Mònica Hill, explica que a les portes del 8 de març han volgut visibilitzar aquestes dones.
Per aquest motiu proposen una actuació municipal en el nomenclator dels carres de Vilafranca.
L’acte també ha servit perquè ERC denunciés les enormes discriminacions que pateixen les dones arreu del món com la discriminació laboral, la bretxa salarial, la invisibilització de les dones en tots els àmbits de la societat, la violència masclista, entre d’altres.

Alhora, Esquerra s’ha reafirmat en el seu compromís de treballar per una Vilafranca feminista, lliure d’agressions masclistes, que incorpori la perspectiva de gènere en el disseny i implementació de les polítiques municipals.
L’acte va comptar amb la participació d’amics i militants d’Esquerra Republicana i veïns i veines de Vilafranca.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: