Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Noves mesures pel Coronavirus amb el tancament de centres educatius, La Nau i la biblioteca

Noves mesures pel Coronavirus amb el tancament de centres educatius, La Nau i la biblioteca

La mesura es pren en haver activitat la Generalitat la fase 1 del pla Procicat, i com a mesura per ajudar a minimitzar el risc de contagi.

L’Ajuntament ha acordat el tancament de diferents equipaments municipals amb motiu de la fase 1 del Procicat decretada per la Generalitat amb motiu del coronavirus. Un tancament efectiu a partir d’avui i per un període de 15 dies que podria ser prorrogat en funció de l’evolució de la situació.
Així, a banda de tots els actes ja anunciats, a partir d’aquest dijous es tanquen l’Espai Jove La Nau, l’Alberg municipal de Joventut i el Centre Obert. A partir de divendres també restaran tancats les escoles, els instituts, les Llars municipals d’infants, les sales d’estudi Escav i Casa Amiguet, la biblioteca Torras i Bages, l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, l’Escola Arsenal, l’Escola d’Enoturisme de Catalunya i l’Espai de lleure Muntanya de Sant Jaume. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha volgut deixar clar que aquestes mesures són preventives i el que intenten és evitar un col·lapse de l’hospital i serveis mèdics.
Regull també parlava de l’afectació econòmica que pot representar aquesta aturada o baixada de ritme arreu del país. Volia deixar clar que ens trobem davant d’una situació excepcional i s’ha de tenir paciència, ser responsable i seguir les recomanacions del govern.
Pel que fa als equipaments esportius tant públics com privats, es recomana complir les mesures de limitar l’aforament i extremar la higiene. La regidora d’esports i salut, Anna Doblas, volia transmetre un missatge de tranquil·litat i sobretot insistia en seguir els canals oficials per a evitar falses informacions.
Des de l’Ajuntament es recomana a tots els col·lectius, associacions, entitats i clubs que evitin al màxim les aglomeracions de persones amb la finalitat de minimitzar el risc de contagi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: