Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els carrers de Vilafranca es buiden, després d’un dissabte amb força gent encara al carrer

Mentre el Consell de Ministres extraordinari de dissabte estava reunit per concretar l’estat d’alarma decretat per combatre el contagi del Covid-19, als carrers de Vilafranca encara hi havia activitat

Tot i que s’havia suspès el mercat del dissabte, molts vilafranquins van sortir a comprar a les botigues i es podien veure molts carretons pel Centre.
A forns de pa, peixateries, xarcuteries i carnisseries es regulava l’accés dels clients i la resta esperava a fora el seu torn, guardant una distància prudencial. En canvi, la resta de comerços restaven tancats: persianes avall i cartells anunciant el tancament durant 15 dies i alguns fins i tot més, eren la tònica dominant.
A la rambla també hi havia força gent, passejant o prenent el sol als bancs.
En canvi, diumenge després que Pedro Sánchez activés el paquet de mesures extraordinàries i s’anunciés que es limiten els moviments i només es pot sortir al carrer per comprar productes de primera necessitat, anar a treballar o per motius de força major, els carrers es van buidar.
Els mateixos carrers que dissabte presentaven activitat, van quedar pràcticament deserts. A l’igual que la Zona esportiva municipal, on des de divendres al vespre va quedar tancat el Complex Aquàtic.
Una altra imatge a la qual ens estem acostumant són els parcs públics buits, sense nens i nenes jugant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: