Dimarts, 1 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors han confirmat el ja anunciat cartell de Sant Fèlix

Amb les dues colles de Valls, Jove de Tarragona i Castellers de Vilafranca.

Els administradors de la festa major de Vilafranca van confirmar aquest dilluns en roda de premsa a la seu del Consell Regulador del Cava, quines seran les quatre colles de la diada. Ho van fer junt amb els caps de colla de la Vella i la Joves de Valls, els Verds i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.
L’administrador Pere Nin va explicar que s’han decantat per les colles que en els dos darrers anys tenien millor gamma de castells per sobre del pilar de 8, i les que arriben a Sant Fèlix amb més puntuació, basant-se en registres d’actuacions formades pels tres millors castells i el millor pilar.
Nin lamentava la polèmica generada per la filtració de fa uns dies però es mostrava convençut que han fet el que havien de fer.
Així per primer cop la Jove de Tarragona repeteix per segonj any consecutiu. A la roda de premsa hi va assistir Gorka Bertran com a cap de colla, que es mostrava molt satisfet.
A la roda de premsa també hi va participar Jordi Bertran que torna a repetir com a cap de plaça per Sant Fèlix.
Bertran va destacar dels administradors el seu interès perquè la diada no s’allargui més del compte. En aquest sentit va explicar que el Sant Fèlix de l’any passat va durar 15 minuts més que l’edició del 2018, fet del qual es va lamentar.
2020-03-10-s

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: