Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sindicat de Llogaters de Vilafranca es presenta amb xerrades a les associacions de veïns

L’Associació de Veïns de la Barceloneta-Sant Magí és la primera a la que s’ha dirigit el Sindicat de Llogaters de Vilafranca per a donar a conèixer la seva activitat.

El sindicat va organitzar una xerrada a la seu de l’associació de veïns en la que els seus representants van exposar la problemàtica de l’habitatge al conjunt de la vila i les actuacions que tenen previstes en el futur immediat.
El Sindicat de Llogaters de Vilafranca es va crear fa un any i en aquest període de temps s’ha dedicat a organitzar-se i començar a treballar en diferents aspectes. Una dels objectius que es marca és el d’evitar el màxim número de desnonaments que es puguin produir tant a Vilafranca com a la resta de la comarca de l’Alt Penedès.
Isabel Téllez, membre del sindicat, explicava que en els propers mesos aniran a totes les associacions de veïns de la vila per realitzar xerrades informatives que permetin als ciutadans disposar de major informació tant del mateix sindicat com de la problemàtica de l’habitatge
Des del Sindicat de Llogaters recorden que a Vilafranca s’estan produint desnonaments de forma constant, sobretot de persones immigrades i que en el futur s’incrementarà la nova problemàtica generada pels lloguers socials
que es van signar fa uns anys amb entitats bancàries i que estan a punt de caducar. En la major part d’aquests casos, els bancs decideixen no renovar el contracte i la situació acaba, també, amb el desnonament de l’inquilí. De fet, el sindicat vilafranquí fa pocs dies ha col.laborat amb el sindicat del Baix Penedès per aturar un desnonament d’aquestes característiques a Bellvei del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: