Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Fòrum Berger acull l’exposició ‘Animal’ del fotògraf Fran Martí

El Fòrum Berger acull l’exposició ‘Animal’ del fotògraf Fran Martí

Del 6 de març al 19 d’abril, l’Espai Cultural del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull una exposició fotogràfica del Fine Art Photographer Fran Martí.

És un autor independent amb una extensa trajectòria com a fotògraf de viatges, vida salvatge i retrats. Les seves fotografies són misterioses, poderoses, íntimes, èpiques i, alhora, emocionants.
La mostra s’inaugura aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre, a càrrec del mateix fotògraf.
Fran Martí va estudiar fotografia a diferents escoles de Barcelona, Madrid i París. Actualment està instal·lat a Barcelona. Després de diversos viatges fotogràfics al nord i sud del continent americà i a diferents països asiàtics i europeus, va començar el seu periple africà a Kenya, l’any 2007, d’on s’ha creat la col·lecció ANIMAL. Des de llavors, el seu projecte el va portar vàries vegades a Etiòpia, així com a Namíbia, Zàmbia, Tanzània, Zimbabwe, Kènia, Gambia, República Sud-africana o Botswana, on va poder comptar amb la col·laboració de Bosquimans, Mursis, Himbas, Massais, hamer i altres tribus indígenes. Conseqüència d’aquest treball, és l’exposició itinerant “Ethiopia Between Dream and Reality” on algunes d’aquestes fotografies també formen part de la mostra que podrem veure al Fòrum Berger, i del qual va publicar un llibre premiat com la “Millor Impressió Digital 2014” pel Gremi de la Indústria d’Arts Gràfiques i Comunicació de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: